Categories: ADVERTORIALMELAKA

Sukses dengan Meeracle, Aishah peroleh 5 angka sebulan

Nama : Nor Aishah Ibrahim
Umur : 39 tahun
No telefon : 014-3387449
Fb : Aishah Conner’s
Page : Meeracle Muar
Ig : meeracleserumaishah
Team : IMinfinity

1. Bagaimana memulakan kerjaya bersama Meeracle?

Saya mula mengguna produk ni tahun 2018, masa tu saya cuma guna untuk diri sendiri sebab kulit muka kurang berseri dan kusam. Bila dapat respons baik dari keluarga, saya fikir kenapa tak cuba jadi dropship. Dari situlah perjalanan saya dalam Meeracle bermula. Saya bertekad untuk berkongsi manfaat terbaik Produk Formula Gemstone ini dengan ramai orang.

2. Berapa lama ambil masa untuk sampai ke tahap sekarang?

Sebenarnya tak lama, selepas saya jadi dropship, sale mula meningkat, dalam tempoh sebulan saya ambil keputusan jadi agen (pearl). Bila jualan dah meningkat sehingga ke ribuan ringgit, saya sangat teruja dan terus upgrade kepada ruby.

Alhamdulillah, sekarang saya sudah menjadi Stokis diamond dan mempunyai 54 agen seluruh Malaysia.

3. Apakah cabaran dihadapi sepanjang bersama Meeracle?

Cabaran utama dalam bisnes adalah mencari ilmu bisnes. Saya percaya bisnes kita ditentukan tahap ilmu yang kita ada. Untuk itu saya banyak menimba ilmu perniagaan & keusahawanan yang dijalankan oleh IMsukses Group untuk saya terus berada dalam kejayaan bisnes ini.

4. Bagaimana Aishah promosikan produk?

Selain menggunakan medium media sosial seperti FB Ads dan LG. Paling berkesan dengan cara mulut ke mulut. Biasanya saya akan bawa produk ni ke mana-mana saya pergi, bila ada yang bertanya, saya akan terus ‘approach’ dengan menerangkan kebaikan produk yang bertaraf antarabangsa ini.

5. Bagaimana Aishah bahagikan masa untuk bisnes dan keluarga?

Dua anak saya di asrama dan seorang saja yang kecil bersama saya. Sebagai ‘bos’ untuk perniagaan sendiri, saya ada banyak masa untuk kedua-dua perniagaan ini dan keluarga. Cuma, saya bertindak bijak bahagikan masa tersebut saja.

6. Siapakah yang sentiasa menyokong Aishah?

Alhamdulillah, suami sentiasa memberikan sokongan terbaik kepada saya. Dari mula lagi, dialah yang bantu saya untuk pastikan bisnes Meeracle ni berjaya. Sama ada berkaitan jualan, iklan, promosi dan sebagainya, beliau akan turut serta berikan bantuan.

7. Apa kejayaan dicapai bersama Meeracle?

Antara kejayaan saya adalah pernah dapat top sale agen oleh hq dan top sale agen dari leader. Saya juga pernah dapat reward melancong ke Dumai dan Vietnam selain capai target untuk cabaran-cabaran yang dianjurkan leader. Saya juga sudah berjaya membuat jualan lebih 200 produk Meeracle setiap bulan.

8. Kenapa pilih IMSukses?

IMSukses di bawah bimbingan Master Premier Meeracle, Naza Anaz mempunyai model sistem tersendiri. Menerusi team ni, mereka tidak akan biarkan kita berniaga sendiri dan sentiasa berikan bimbingan sehingga mampu berjaya dan beroleh pendapatan terbaik. Lagipun team ni bukan jenis yang jual semata-mata nak dapat duit. IMSukses membantu kita sehingga boleh menjana pendapatan sehingga enam angka sebulan.

TOP AGEN AISHAH

Nama: Nadiah Mustapha
Fb: Nadia Mustapha
Page : Meeracle_Nad
Ig: nadia_edie
No telefon : 0176194169

  • Berasal dari Muar, Johor, mula mengenali produk Meeracle dari laman sosial FB.
  • Tak kenal maka tak cinta , penggunaan konsisten selama empat bulan membuahkan hasil dan sangat berpuas hati dengan produk ini sehingga membawanya terdetik mendaftar sebagai dropship bermodalkan RM35 pada tahun 2018.
  • Ketika itu setiap posting mengenai produk ini mendapat sambutan baik dari kenalan, laman social FB dan Instagram yang ingin tahu lebih lanjut mengenai Meeracle.
  • Dari situ saya mula mendaftar sebagai Ejen Pearl bermodalkan RM448 .
  • Semakin hari permintaan sangat menggalakkan dan Nadia telah mencabar diri untuk upgrade ke level seterusnya iaitu Ruby sebagai Mini Stokis Meeracle yang bermodalkan RM2,000.
  • Kini pendapatan Nadia mencecah RM4,000 hingga RM5,000 sebulan, dua kali ganda lebih dari pendapatan sebagai kerani sekolah.
  • Kejayaannya berkat tunjuk ajar leader Aishah Ibrahim, team IMinfinity, Master Premier Meeracle, Naza Anaz yang sentiasa memberi sokongan, keluarga dan atas izin Allah SWT.
  • Impian Nadia untuk melahirkan lebih ramai agen di dalam team, mengukuhkan lagi team serta mengajak mereka di luar sana terutamanya wanita untuk sama-sama berjaya dalam bisnes meeracle ini sekali gus menaikkan taraf ekonomi keluarga mereka.

SERTAI Group FB MelakaKini. LIKE/Follow FB Page MelakaKini. Jangan terlepas berita Negeri Melaka!.

Admin MelakaKini

Leave a Comment
Share
Published by
Admin MelakaKini

Recent Posts

Hantar tulisan anda dan kami bayar!

Kami mencari penulis sambilan dan tetap di MelakaKini.my. Sekiranya tulisan anda dikeluarkan, kami akan bayar…

1 year ago

Hidup di laut jauhkan nelayan dari ancaman Covid-19

TANJUNG BIDARA 19 Mac - Nelayan adalah antara golongan dikatakan menghadapi risiko rendah untuk diserang…

1 year ago

COVID-19: 32 kes baharu di Singapura, jumlah terkini 345, 124 pulih

SINGAPURA 20 Mac -- Kementerian Kesihatan Singapura (MOH) melaporkan sebanyak 24 kes import dan lapan…

1 year ago

Tiada rakyat Melaka meninggal dunia akibat Covid-19: Exco Kesihatan

AYER KEROH 20 Mac - Exco Kesihatan dan Anti Dadah negeri, Rahmad Mariman menafikan dakwaan…

1 year ago

ATM nafi atur gerak aset tentera untuk ambil alih negara

KUALA LUMPUR 20 Mac -- Panglima Angkatan Tentera Malaysia Jen Tan Sri Affendi Buang menjelaskan…

1 year ago