Category: MELAKA

TAWARAN IKLAN JAWATAN KOSONG DI MELAKA KINI SDN. BHD.
ADVERTORIAL, MELAKA

TAWARAN IKLAN JAWATAN KOSONG DI MELAKA KINI SDN. BHD.

Mohd Shukur Ali- May 23, 2019

Anda yang berkelayakan dialu-alukan untuk 'apply' jawatan kosong sebagai Wartawan Sambilan. We need you! Read More

40 asnaf DUN Merlimau terima sumbangan Ramadan
MELAKA

40 asnaf DUN Merlimau terima sumbangan Ramadan

Yusri Sahat- May 23, 2019

Alhamdulillah semoga dimurahkan rezeki di bulan Ramadan ini.... Read More

PERPUSTAM anjur WORLD#QuranHour 30 Mei
MELAKA, PENDIDIKAN DAN KESIHATAN

PERPUSTAM anjur WORLD#QuranHour 30 Mei

Yusri Sahat- May 23, 2019

Daripada bercakap yang bukan-bukan di bulan puasa ni, lebih baik joinWORLD#QuranHour. Banyak ganjarannya Read More

RM1 juta geran 6 taska agensi awam dilulus
Ketua Menteri, MELAKA

RM1 juta geran 6 taska agensi awam dilulus

Yusri Sahat- May 23, 2019

Tak payah susah-susah cari taska luar. Duit pun jimat. Bukankah usaha ini ringankan beban kakitangan awam? Read More

TAWARAN IKLAN JAWATAN KOSONG DI MELAKAKINI SDN. BHD.
MELAKA

TAWARAN IKLAN JAWATAN KOSONG DI MELAKAKINI SDN. BHD.

Mohd Shukur Ali- May 23, 2019

Calon-calon yang berkelayakan adalah diperlawa untuk mengisi kekosongan jawatan berikut : Read More

Melaka kaji semula model bazar Ramadan
Ketua Menteri, MELAKA

Melaka kaji semula model bazar Ramadan

Yusri Sahat- May 23, 2019

Betul tu YB CM, kaji mana yang terbaik demi kebaikan peniaga tempatan...korang rasa macam mana? Read More